Vår Förening protesterar i Järvaveckan!

Järvaveckan är en evenemang där  både stora och små etablerade organisationer(se listan: https://jarvaveckan.se/alla-arrangorer/?event_year=2024) arrangerar olika event.

Men några samhällskritiska organisationer eller föreningar får ingen plats. Därför Vår förening deltar som en del av de protesterande samhällskritiska organisationerna. Vi har kämpat för rättvisa och miljö men hittills har vi motarbetats av etablissemanget (politiker och tjänstemän) trots att vi har folkstöd i Järvaområde.

T.ex. har vår förening kämpat ca. 15 år för klimatomställning, genom stadsodling,  i Järvafält(Akalla och Hjulsta område). Men vi har blivit avhyst och just nu får vi ingen kontrakt eller hjälp i vår odlings verksamhet utan vi hotas av en ny avhysning istället. Därför driver vi en ”gerilla odlingsverksamhet” som en form av ”civil olydnad” för omställning. Detta bevisar att klimatförändringen är en bagatell fråga för etablissemanget.

Mer information om vår förening  brukar vi publicera i vår hemsida ( hjulstaodling.gulliga.se) och Facebook(https://www.facebook.com/gulligaDGF) eller kontakta Rafael på: 070-34 111 43

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *