Upp till kamp för att utveckla stadsodlingen!

Hittills har det gått bra med stadodlingen i Hjulsta, men klimatkrisen kräver mer och snabb utveckling av lokal livsmedelsproduktion. Därför är viktig att Hjulstaodlingen utvecklas och få absolut inte avvecklas. Från och med den 28 september 2023 startar vi en ny period av kamp för utveckling av stadsodlingen inte bara i Hjulsta utan i hela Järvafältet.
Med polistillstånd och enligt demokratins regler börjar vi flera demonstrationer vid alla stationer och torg omkring Järvafältet i Stockholm i följande ordning:
Station Övrig info
T-Hjulsta torsdagen den 28 september Starttid Kl.9 SluttidKl.18 Det finns en skiss på torget och det behövs stöd
T-Tensta fredagen den 29 september Starttid Kl.9 SluttidKl.18
T-Rinkeby tisdagen den 03 oktober Starttid Kl.9 Sluttid Kl.18
T-Kista onsdagen den 04 oktober Starttid Kl.9 SluttidKl.18
T-Husby torsdagen den 05 oktober Starttid Kl.9 SluttidKl.18
T-Akalla fredagen den 06 oktober Starttid Kl.9 SluttidKl.18
J-spånga onsdagen den 11 oktober Starttid Kl.9 SluttidKl.18
.
Enligt polisen tillstånd får vi informera om föreningens verksamhet och samla namnunderskrifter. Vi bjuder på fika och använder högtalare och elverk. Vi kommer att ha ett bord stolar och andra saker som behövs.
Vi utmanar alla våra medlemmar och sympatisörer att delta aktiv i denna kamp period så att vi samlar så många namn underskrifter som möjlig både fysiskt och virtuellt. Endast folkstöd på olika former är vår garanti mot klimatförnekar byråkrater som vill gärna avhysa oss.
Möten med granar i Hjulstaodlingen fortsätter som vanlig i två tillfälle till.

Som vanlig på söndagar fortsätter vi våra evenemang i Hjulstaodling. Nu på söndag har vi en tema vecka om Somalier och andra afrikanska grupper som verkar i Järvafältet. Läs mer via menyn på ”På helger”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *