Nu på söndag (10-Sept.)den ”femte skördefest” på Hjulstaodling med 30% rabatt på ekogrönsaker!!

Förra helgen blev en lyckad ”Pachamanca” fest. Alla var nöjda med den billiga och näringsrika maten. Troligen kommer flera liknande fester om folk är intresserade och anmäler sig.

Nu på söndag den 10 september fortsätter vi med den ”femte skördefesten” med ett program som innebär bl.a. gratis mat (vegan-och ickeveganmat), musik som du gillar, korta föreläsningar och debatt om olika viktiga klimat-och samhällsfrågor, inte minst i Järvafältsområde.

Skördefesterna är planerad för varje söndag från kl.15 till 18 upp till 15 oktober 2023. Nästa vecka vi har uppträdande av Capoeira gruppen och troligen Candombe (inte bekräftad än) läs mer detaljer för varje vecka via menyn ”På helger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *