Andra skördefest söndagen den 20 augusti 2023

Hej gulliga vänner, speciellt på Järvafältet!

Nu på söndag 20 augusti 2023 har vi den andra skördefesten i Hjulstaodling. Tiden är mellan kl 15 till 18. vår förening för DGF kommer att bjuda på mat, dricka och musik.

Vid 16:00 tiden kommer vi att introducera en vision som heter Från DEKO-gårdar (Rafael) till DEKO-byar(Eva) som är intressanta för de som bor i Järvafältområdet, för människor med olika bakgrund som vill engagera sig för klimatomställning . I visionen ingår framtidens stadsodling som påverkar sysselsättning, rättvisan, hälsan, klimatet, mfl. Efter introduktionen kommer vi att uppmuntra dialog och diskussion om ämnet mellan grannar som bor i Järvaområde. Vid 17 tiden fortsätter vi med musik och mingel.

Alla är välkomna att lämna förslag till nästa träffar och även aktivera sig i olika evenemang. Tack vare stöd från POSTKOD stiftelsen som bidrar ekonomiskt för en del kostnader.

Som vanlig våra besökare har möjlighet att köpa billigt veckans färdiga grönsaker såsom romansallad, vaxbönor, rödbetor, morötter, squash och salvia. Snart kommer flera grönsaker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *