Nyheterna i www.gulliga.se

Hej mina vänner! Just nu mycket som händer i vår förening. men ni får läsa i våra nyhets brev på www.gulliga.se som har blivit uppdaterad.

Torsdagen den 18 april besökte oss två gäster från Kuba. De är bönder som turnerar i flera länder och informerar den viktiga framgångar inom ekologiska odling och Permakultur.

Vår odlingsverksamhet.- Nästan som förra året vår odlings verksamhet är på gång. Under april har vi börjat med vissa uppgifter såsom städ, reparationer, inköp och planering. Under maj har vi börjat med förodlingar och preparation av mark. Samtidigt bygger vi vårt kök/förråd och annat utrymme med flera syften.

Vi förberedder oss för att hämta vår ”Grålle traktor”som väntar på oss reparerad med nya hjul i Norrtälje. Men vi efterlyser tillbehör till vår traktor eftersom vi förlorade med avhysning från ”Hästa gård.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *